Nieuws

Camelot maakt zich hard voor goed onderwijs

Vrijdag 15 maart zijn we met het hele team van Camelot naar het gemeentehuis van Uden gegaan om de protesthandtekeningen te overhandigen die we in de afgelopen week hebben verzameld.

Samen met ruim 50 andere Udense protesterende leerkrachten is een krachtig signaal afgegeven. Namens de actievoerende collega’s heeft Ageeth Kuijpers  de wethouder toegesproken.

Beste Wethouder Gijs van Heeswijk,

Fijn dat we welkom zijn

Wij (en wij zijn  OBS Camelot, OBS de Cirkel, OBS de Klimboom, OBS de Brinck, OBS De Bolderik; vertegenwoordiging Saamkantoor,  BS Speleon en  BS Avonturijn ), staken vandaag en zijn hier aanwezig om deze petitie aan te bieden die ondertekend zijn door mensen die zich zorgen maken over hoe het met onderwijs gesteld is in Nederland.

Wij staken omdat wij ons HARD maken voor Goed onderwijs.

Wij willen dat er structureel geïnvesteerd wordt in onderwijs. We hebben veel goed gekwalificeerde leraren nodig, zodat we de  continuïteit en de kwaliteit van ons onderwijs kunnen waarborgen.

T gaat tenslotte over het allerleukste vak dat er bestaat.

Het moet aantrekkelijker zijn en blijven om in het onderwijs te werken. Dat betekent  kleinere klassen, <span style="font-size:14.0pt;line-height:107%;mso-ascii-font-family:Calibri; mso-fareast-font-family:Calibri;mso-hansi-font-family:Calibri;mso-bidi-font-family: Calibri">goede randvoorwaarden, minder bureaucratie en ECHT passend onderwijs met professionele en degelijke ondersteuning. Zodat wij alle kinderen het onderwijs en de begeleiding kunnen bieden die zij verdienen.

<span style="font-size:14.0pt;line-height:107%;mso-ascii-font-family: Calibri;mso-fareast-font-family:Calibri;mso-hansi-font-family:Calibri; mso-bidi-font-family:Calibri">Investeren in het onderwijs is ook investeren in de toekomst. De toekomst van onze kinderen en die van onszelf!

<span style="font-size:14.0pt;line-height:107%;mso-ascii-font-family: Calibri;mso-fareast-font-family:Calibri;mso-hansi-font-family:Calibri; mso-bidi-font-family:Calibri">Wij zouden het fijn vinden als jullie je politieke lijnen gebruiken om ons geluid in Den Haag krachtig te laten doorklinken!

Media
  • staking 1
  • Staking 2
  • Staking 3