Groep 7

Welkom op de groepspagina van 

groep 7

 

 

Nieuwtjes

Leeschallenge! Blijf thuis lekker lezen! Doe mee met de challenge en win een boek! Klik op de onderstaande lin ... Lees meer »
Doe raar met je haar! Te gekke kapsels vandaag!! Lees meer »
Week van de mediawijsheid Vandaag hebben de mediamasters van gr 7 de grote finale gespeeld. Maandag kunnen we online check ... Lees meer »
Training verkeersbrigadier Goedemorgen ouder/verzorger,In ons vorige bericht hebben wij geschreven over het begeleid overst ... Lees meer »
Gymles van Levi en Vince Een heel leuk wisselspel waarbij iedereen snel aan bod komt met hockey, handbal, voetbal en tref ... Lees meer »
Sleutelhangers voor het goede doel Zoe en Evi hebben prachtige sleutelhangers gemaakt. Zij verkopen deze voor het goede doel: onder ... Lees meer »
Sleutelhanger goede doel Zoe en Evi maken zelf prachtige sleutelhangers. Hiermee steunen ze onderzoek naar diabetes type ... Lees meer »
Kicks Gratis sporten in de meivakantie! Lees meer »
Schoolreisje Wij zijn op 2 april, met de groepen 6&7, naar de Efteling geweest. Het was een prachtige dag. De ... Lees meer »
Gymles door Lieven en Zilver Vandaag is de gymles door Zilver en Lieven voorbereid. Na dat ze met de klas de voorbereide pla ... Lees meer »