Nieuws

Dream & Dare Festival Eindhoven

 

Op 22, 23 en 24 april 2016 vindt het Dream & Dare Festival plaats op de campus van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) in het kader van het 60-jarig bestaan van de TU/e.

Op zondag 24 april zijn er uiteenlopende activiteiten, die interessant zijn voor kinderen en scholieren. Bijvoorbeeld de Science Show met Dennis Storm en Valerio Zeno (bekend van BNN). Tijdens deze show behandelen zij uiteenlopende onderzoeksvragen voor jong en oud.

Kinderen kunnen onder andere een #Celfie - een foto van hun eigen lichaamscellen - maken in de Science Labs. En zo te ervaren hoe het is om een onderzoeker of ontwerper te zijn.

Daarnaast is er een spannende wedstrijd tussen drones in de Drone Race en kun je naar het Drone Café, waar vliegende robots een drankje serveren.

Kom daarom op zondag 24 april tussen 12.00 en 17.00 uur naar het Dream & Dare Festival. Het festival is vrij toegankelijk.

Voor meer informatie over het totale feestprogramma verwijs ik u naar de website www.tue.nl/60jaar of Faceboek: Dream & Dare Festival.


Media
  • b2ebb4a50a.jpg