Nieuws

Kwaliteitsonderzoek op Camelot

Iedere twee jaar worden ouders, kinderen en leerkrachten gevraagd hun mening te geven over de kwaliteit van onze school. Van 15 februari tot en met 6 maart 2016 wordt er weer een kwaliteitsonderzoek uitgevoerd op alle scholen van stichting OOG, dus ook op Camelot.

Wederom doen wij een sterk beroep op alle ouders. Maar ook alle kinderen van groep 6,7 en 8 en alle leerkrachten zullen in deze periode ook hun mening geven via de web-enquête.  Om voldoende informatie te krijgen en dit onderzoek samen tot een succes te maken vraag ik ieders medewerking. Op basis van de resultaten van het onderzoek kan de school, indien nodig, haar activiteiten en/of beleid bijstellen zodat de kwaliteit nog verder kan groeien. Onderzoek onder ouders/verzorgers  De enquête is volledig digitaal en kan thuis achter de computer worden ingevuld.

Alle ouders/verzorgers ontvangen op 15 februari een e-mail met daarin een unieke link naar de vragenlijst. Gescheiden ouders ontvangen slechts één vragenlijst op het e-mailadres van de hoofdverzorger. Ouders/verzorgers die niet beschikken over een computer kunnen op school een computer gebruiken om de vragenlijst in te vullen. Zij ontvangen dan op school een unieke inlogcode om toegang te krijgen tot de web enquête van Camelot. Onderzoek onder leerlingen. Ook de leerlingen van groep 6,7 en 8 kunnen hun mening geven. Zij vullen in dezelfde onderzoeksperiode, op school de online vragenlijst in. Deze vragenlijsten worden op school ingevuld en alle kinderen krijgen een unieke inlogcode. Het onderzoek is volledig anoniem. We kunnen wel bijhouden hoeveel enquêtes zijn ingevuld.

Hopelijk doet iedereen weer mee. Hoe meer mensen hun medewerking verlenen hoe beter de resultaten een weerslag geven van de kwaliteit en de tevredenheid onder alle betrokkenen van Camelot.

Media
  • Kwaliteitsonderzoek2.jpg