Nieuws

Ouderavond over andere schooltijden

Ouderavond over het thema: “Andere schooltijden”

Op dinsdag 19 januari 2016 van 19.30 uur tot 21.00 uur willen wij, team en Medezeggenschapsraad, graag met alle ouders in gesprek over het plan om andere schooltijden te gaan hanteren vanaf augustus 2016. (het zgn. continurooster.)

Al twee jaar wordt er in de Medezeggenschapsraad gesproken over andere schooltijden. Schooltijden die beter passen bij de huidige ontwikkelingen.

Omdat de Medezeggenschapsraad instemming moet verlenen aan het veranderen van de schooltijden wil zij heel graag haar achterban raadplegen. De MR wil wel overwogen een besluit kunnen nemen waar een ruime meerderheid van ouders en leerkrachten achter kan staan. Daarom willen wij graag uw mening weten.

 

Tijdens de ouderbijeenkomst leggen wij uit waarom wij denken aan andere schooltijden en wat dat betekent voor u en de kinderen. We willen graag met alle ouders in gesprek over dit onderwerp en in gaan op de vragen die er leven.

In februari kunnen alle ouders in een enquête hun voorkeur m.b.t. de voorgestelde schooltijden kenbaar maken. Vervolgens zal op basis van de uitslag van deze enquête de MR een beslissing nemen.

We hopen dat veel ouders aanwezig zullen zijn op de informatieavond en vooral ook daarna de vragenlijst zullen invullen en inleveren.

 

P. Bouw

Directeur

Germenzeel 600

5403 XD UDEN

p.bouw@stichtingoog.nl

www.obscamelot.nl

 

Namens team en Medezeggenschapraad,

Media
  • mening.png