Groepen

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Verven in de gangen van Camelot! Vandaag hebben we in de gangen geschilderd. Het is een groot kunstwerk geworden. Lees meer »
Afscheid nemen van de klas Vandaag mochten we kunst maken op de muren van de klas. Zelfs de vloer is versierd! Lees meer »
Gymles van Levi en Vince Een heel leuk wisselspel waarbij iedereen snel aan bod komt met hockey, handbal, voetbal en tref ... Lees meer »
Sleutelhangers voor het goede doel Zoe en Evi hebben prachtige sleutelhangers gemaakt. Zij verkopen deze voor het goede doel: onder ... Lees meer »
Sleutelhanger goede doel Zoe en Evi maken zelf prachtige sleutelhangers. Hiermee steunen ze onderzoek naar diabetes type ... Lees meer »
Sprookjesmiddag De projecten van IPC zijn heel mooi geworden. De leerlingen hebben ze laten zien aan hun ouders ... Lees meer »
Kicks Gratis sporten in de meivakantie! Lees meer »
Schoolreisje Wij zijn op 2 april, met de groepen 6&7, naar de Efteling geweest. Het was een prachtige dag. De ... Lees meer »
Gymles door Lieven en Zilver Vandaag is de gymles door Zilver en Lieven voorbereid. Na dat ze met de klas de voorbereide pla ... Lees meer »
Blok-stage Kevin Beste ouders/verzorgers van groep 7,Zoals bij jullie bekend ben ik momenteel bezig met het afron ... Lees meer »
 
Pagina 1 van 3Eerste   Vorige   [1]  2  3  Volgende   Laatste