Groepen

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Vervanging groep 6 Gisteren heeft Serap Urganci afscheid genomen van de groep 6 omdat zij na de herfstvakantie met ... Lees meer »
Excursie Vicky de Vos Donderdag zijn we voor het eerst op excursie geweest. Super spannend! We hebben geluisterd naar ... Lees meer »
Een dagje in groep 1-2b Wij werken hard in de klas. We houden van bouwen en knutsel en maken de mooiste ontwerpen met s ... Lees meer »
Regen en sloffen “ Er is geen slecht weer om buiten te spelen wel slechte kleding”Wij proberen ondanks de regen t ... Lees meer »
Market Garden Op dinsdag 17 september is groep 8 op excursie gegaan. De afgelopen weken hebben wij ons verdiep ... Lees meer »
Informatie kamp Onderwerp: schoolkamp groep 818 september 2019Beste ouders/verzorgers,In verband met het schoolk ... Lees meer »
IPC foto Zie onderstaand bericht. Bedankt! I Lees meer »
Marshmallow Challenge Vanmiddag zijn we bezig geweest met een leuke, interessante en maar lastige samenwerkingsactivit ... Lees meer »
Ouders melden voor de klassenapp Kunnen de ouders van groep vijf die niet in de groepsapp zitten zich melden bij de klasse ouders ... Lees meer »
Gymles De leerlingen uit groep 8 hebben iedere maandag van 10.45 tot 11.45 gymles in gymzaal Germenzeel ... Lees meer »
 
Pagina 1 van 4Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  Volgende   Laatste