Nieuws

Overstap naar SchouderCom

Beste ouders, 

Zoals we u al eerder hebben laten weten, stapt OBS Camelot deze week over naar een nieuwe ouder-communicatie-tool: Schoudercom. 

SchouderCom is een veilig en besloten ouderportaal voor de online communicatie tussen school en ouders. Het is een uitgebreidere versie van de vorige tool, Schoolwapps. In Schoudercom kunt u direct met de school communiceren. De belangrijkste voordelen zijn een overzichtelijke communicatie en een laag-drempelige bereikbaarheid voor alle gebruikers. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van de app. Naast berichtenverkeer heeft de school binnen SchouderCom de beschikking over diverse andere communicatiemiddelen. Deze gaan we geleidelijk invoeren.

 

Om er gebruik van te kunnen maken heeft u een gebruikersaccount nodig. U ontvangt op dinsdag 25 augustus een uitnodigingsemail vanuit SchouderCom. Wilt u, via de link in die email, uw gebruikersaccount voor vrijdag 28 augustus aanmaken? U kunt daarna de app van SchoolWapps verwijderen. Tot vrijdag zullen wij berichten zowel via SchouderCom als via SchoolWapps met u delen, daarna alleen nog via SchouderCom.

Mocht u de uitnodigingsmail niet ontvangen hebben, kijkt u dan even in de spam of ongewenste emailmap. 

Wij vragen u met klem om SchouderCom tijdig te activeren, omdat schriftelijke informatie alleen op deze manier wordt verspreid.

Het activeren en instellen van uw account wijst in principe zichzelf. U vindt hieronder een link naar de handleiding voor ouders.

Klik op de link om een handleiding te downloaden. (bij stap 3 kiest u voor beperkte communicatie, u gaat verder naar stap 4. ) 

https://portal.schoudercom.nl/help/handleiding_voor_ouders.pdf?ver=1.2 

 

Voor vragen mag u ook contact opnemen met onze administratieve kracht, Jeannette Nieborg. Zij is op maandag- en donderdagochtend op school. U kunt haar ook mailen, jeannettenieborg@saamscholen.nl

 

Met vriendelijke groet, 

Angela van Dinther

directeur