Nieuws

Uitnodiging Ontmoetingsplein 11 februari

Aan de bewoner(s) van Hoeven, Melle en Raam

 

 

 

uw kenmerk

 

 

ons kenmerk

D00124697

behandeld door

Edwin Verbruggen

datum januari 2020

onderwerp

Uitnodiging

bijlage

1

doorkiesnummer

0413 281911

verzonden

 

 

Beste heer/mevrouw, 

 

Zoals u weet bouwen we in gebied Oost aan een nieuw Ontmoetingsplein. Hoe het gebouw eruit komt te zien is een heel eind duidelijk. Nu is het moment aangebroken om met elkaar van het nieuwe gebouw en de ruimte daar omheen, een bruisende plek te maken! 

 

Uitnodiging

We nodigen u van harte uit voor een actieve bijeenkomst hierover op dinsdag 11 februari 2020. De avond start om 19.30 uur in de Kom In. Het is fijn als u zich aanmeldt voor deze avond. Dat kan via ontmoetingspleingermenzeel@uden.nl. We hebben deze datum al eerder gemeld en ook al aanmeldingen ontvangen. Heeft u zich al aangemeld, dan hoeft u dat niet opnieuw te doen! 

 

Wat gaan we doen?

In 2017 hebben velen van u meegewerkt aan ‘Visie op ontmoeten in Oost’. Deze avond pakken we de draad daarvan weer op. Aan de hand van de 8 onderwerpen die toen zijn benoemd, gaan we aan de slag. Zijn dit nog steeds de onderwerpen waar u het over wilt hebben? Of zijn er nieuwe bijgekomen? Welke ideeën hebt u daarbij? 

 

Voor u de kans om het nieuwe Ontmoetingsplein mee uit te bouwen tot een bruisende plek! Dat kan op uw voorwaarden, met net zoveel of zo weinig tijd als u beschikbaar hebt. 

 

Nieuwe naam

We gebruikten tot nu toe de werktitel ‘Ontmoetingsplein Germenzeel’. Nu we deze nieuwe fase ingaan, wordt het ook tijd voor een nieuwe naam voor het Ontmoetingsplein. In de bijlage vindt u een flyer met meer informatie. Bedenkt u de nieuwe naam? 

 

Kortom: we ontmoeten u heel graag dinsdag 11 februari. Laat u even weten of u erbij bent? 

 

Hartelijke groeten namens de betrokken organisaties,

 

Frank van Wetten, Projectleider SAAM