Nieuws

Carnaval op Cameleut

Beste ouders/verzorgers,                                                                  Uden, 3 februari 2020

De carnaval zit er weer aan te komen bij Cameleut! Dit jaar gaat de invulling wat anders zijn dan voorgaande jaren. Van dinsdag 18 februari tot en met vrijdag 21 zullen we een heuse carnavals week vieren. In het schoolgebouw hangen posters waarop zichtbaar is wat er allemaal te doen is. Het thema van dit jaar is:

Zet je  feestneus op, Cameleut gaat op z’n kop!

Dinsdagochtend is er een gezamenlijke start op het bovenbouw plein om 8.30u  waar de prins en prinses van Cameleut onthuld gaan worden. Alle ouders/verzorgers, opa’s en oma’s zijn hierbij van harte welkom!

Op woensdag zal de breek van de week in het thema staan van Carnaval en word een heuse Hofzitting!

Donderdag is ‘doe raar met je haar dag’. Alle kinderen mogen verkleed komen maar ook als ze dit niet willen is dat geen probleem. Alle gekke, grappige en kleurrijke kapsels zijn deze dag welkom, alles kan en mag, maar uiteraard niets moet!  

Deze dagen volgen de kinderen een gewoon lesprogramma.

Op vrijdag zal Cameleut op zijn kop staan en gaan we lekker hossen, spelen en lol maken! Om 13.45U sluiten we graag gezamenlijk af met alle ouders/ opa’s oma’s/ verzorgers af op het bovenbouwplein. Waarbij de prins en prinses de vakantie zullen inluiden!

Alaaf, Groeten,

Coen, Christa, Rianne en Bart


Media
  • carnaval2
  • carnaval1
  • carnaval3
  • carnaval4